torstai 9. elokuuta 2012

Se on ohi ny!

..nimittäin loma. Hyvästi myöhäiset nukkumaanmenot, hyvästi pitkät yöunet, hyvästi rennot päivät - goodbye life :(

Kohta se kesä on ohi, missä vaiheessa sekin meni? No mutta nyt postausta eiliseltä ja tältä päivältä..

Eli siis eilinen (ke) meni aikalailla säätäessä. Serkku tuli meille aamupäivästä, ja tarkoitus oli mahd. aikasin lähteä Treelle, mutta lähtö viivästyi monta tuntia syystä tai toisesta. Kun vihdoin päästiin bussipysäkille, se perkeleen dösä surauttaa ohi. Sen hetken ilme O.o ja fiilis "voi jumalauta". No, seuraavaa bussia odottelemaan, melkein tunti venattiin sitäkin, koska oli myöhässä!

Kun päästiin Treelle, ruvettiin nopeasti kiertelemään kauppoja, koska tosiaan treellä oltiin klo 17 jälkeen.. Käytiin Raxissa syömässä, ja mukaan tarttui seuraavat vaatteet:

röyhelötoppi 25€, Spiritstore

mitäs laadulle kävi?:ooo kuiteski, ruskeenharmaa normipaita, 9,90€, Cubus

vaaleanpunaset farkut 19,95€, H&M

huomatkaa taas laatu :d Peak Performancen tummansininen peruspaita, 65€ Intersport

Tampereelta lähettiin kotiin klo 21:05 bussilla, serkku jäi aikasemmin Nokialla pois, kun sen äiti oli sitä sielä oottamassa, josta lähtivät si kotio :) Ite jatkoin matkaani, ja olin ennen klo 22 kotona.

SCHOOLDAY ..

Koulu alko kympiltä, ja koko päivä menikin luokanvalvojan kans höpötellessä, ja kuunneltiin sen tarinoita, ja saatiin tietty lukujärjestykset. Torstaista hiukan järkytyin, koulua 8-16, sisältäen mm. 4h liikuntaa, ja koulun jälkeen ratsastus... nojoo, yritetään selvitä!

Koulun jälkeen käytiin Alholla moikkaamassa vanhoja opettajia, ja sitten menin kjotiin syömään, ja kolmelta lähdettiin tallille. Kävin heittämässä kamat kaappiin, ja hain ponin pihatosta käytävälle. Matilda harjaili ponia sillä aikaa, kun hain varusteet ja putsasin kaviot. Kenkä oli onneks laitettu takasin paikoilleen :D Raksu oli tallissa tosi laiskan olonen, joten ajattelin että kentälläkin voi olla aika hidas pohkeelle :s Kun oli varusteet laitettu, lähettiin kentälle.

Luulin oikeesti, että tää tunti tulee olemaan yhtä eteenpäin potkimista, ja joka askeleella ratsastamista kunnolla eteen, mutta sitten tuli se todellisuus vastaan. Alkukäynnit meni ok, siirtymisten ja peruutusten kanssa, mutta ravissa ponny alkoi kiihdyttelemään alta pois, ja mörköjä näkyi pellon puoleisessa päädyssä. Neiti oli kauheen jäykkä molempiin kierroksiin, ja rentoutui vain välillä. Loppua kohden ravi parani, mutta laukka oli hirveää kaahaamista, joten otin vain muutamat nostot.


en puhu puhelimessa ...


kieli xd
Matilda meni loppukäynnit, ja poni oli siinä vaiheessa tosi rento :)


Vietiin poni sitten talliin, harjattiin ja laitoin varusteet pois. Pesari oli taas yhtä showta. Raksu tönäs pehvallansa pesarin ovea, joka jumittui hetkeks kiinni. Onneks yksi tallityttö sai sen taas toimimaan :D On toi poni sellanen dramaqueen! Sain sen elukan sitten lopuks sinne pesariin, ja neiti rauhottui, ja suihkuttelin sitä viileällä vedellä. Lopuks se sai aika kauan mutustella vihreetä, ja sit lähettiin kotiin :)

Huomenna taas tallille (tietenkin koulun jälkeen -.-), seurana aino & olivia ! :) katotaa mitä ponin kanssa teen.

- Amanda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti