keskiviikko 1. elokuuta 2012

Just promise me you will stay

Huhhuh, taas väsyttää. Syynä tähänkin rankkaan elämään on ehkäpä se, että tää mun kuuluisa unirytmi on aina ihan sekasin. Viimeyönä/aamuna menin nukkumaan klo 4 jälkeen, ja heräsin siihen kun äiti tuli herättään, eli joskus 10 jälkeen. Ja millaköhän helvetillä aion kouluaamusin nousta siinä ennen seittemää, ja mennä nukkumaa kymmenen jälkeen?

Syy siihen miks äiti tuli herättämää, oli Elon Intersport. En voinu millään uskoa sitä, kun äiti tuli ilmottamaa että "nyt heräilet ja käyt nopeesti suihkussa, niin lähetään hakeen sulle se takki". Olin et mikä helvetin takki, ja sit muistin Peakin takin jota kokeilin viime eloreissulla ;) Mitään varmuutta siitä, että takki oli jäljellä, ei ollut.

No, kävin suihkussa ja laitoin itteni, sitten lähdettiin. Mentiin suoraan sinne Intersporttiin, ja olin ihan paniikissa että onko takki vielä paikallaa. Onneks se oli! Vielä ihan samallailla miten olin sen jättänyt :D Vielä sitä sitten testailin, ja totesin jälleen hyväks ;) Sitten pyörittiin vielä kattellen muita vaatteita, ja löysin ittelleni paidan koulukuvauksii, mutta väri oli väärä, joten sen paidan haen sitten Lielahdesta. Ylläri ylläri Peak!

Äiti makso takin, ja käytiin matsun ja paten kanssa hakemassa limsapullot cittarista, sillä välin kun äiti kävi ostamassa Pentikiltä petivaatteet. Sitten lähettiin kotio, ja koko matkan satoi kaatamalla vettä, what a lovely summer, in here Finland <3 Kotona rupesin paistamaan pyttipannua ruuaks, ja loppupäivän olin koneella, katoin tv:tä, tai nukuin... sinänsä ihan turha päivä :p

kulta<3<3

katteltii eläinsaaren prinsessaaa!

Huomenna Aleksantra tulee nokian hoodeille, ja mennään melkein koko päiväks Raksulle eväiden kera! Vähän olis suunnitelmissa hypätä, mut täytyy kattoo nyt :) Sieltä sitten postausta.

- Amanda

5 kommenttia:

  1. oi vähän ihana toi banneri(:!
    teetsä noita ite(;?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on!

      en tee ite, jos selaat edellisiä postauksia, näät kuka niitä tekee ;D

      Poista
  2. Ihana banneri tosiaan! :)
    Ajattelin ilmoittaa, kun olet blogini (www.munomatosisoma.blogspot.com) lukija, niin pidän sunnuntaina kysymyspostauksen, johon tarvitaan kipeästi kysymyksiä! Jos siis aikaa/kiinnostusta löytyy, niin mene ihmeessä raapustamaan blogiini kysymyksiä :)

    VastaaPoista
  3. Haha, mulla on ihan sama ton unirytmin kanssa... en tiiä miten pystyn kiskoo itteni ylös sängystä kouluaamusin!!:D

    VastaaPoista